Organisatie

IMG_7640 (1) (640x427)Okido Kinderopvang is in september 1999 gestart in een tijdelijke locatie in de wijk Veldhuizen en is opgezet vanuit particulier initiatief van oprichtster en pedagoge Gemmy Cornetz.

Het kinderdagverblijf is in december 2002 verhuisd naar de definitieve locatie in “De Bonte Berg”, waarbij opzet en organisatie voldeden aan de eisen van de “Toezichts-verordening op de kindercentra” (feb.2000) van de gemeente Utrecht.
Met ingang van 1 januari 2005 voldoet Okido aan de landelijk gestelde eisen volgens de Wet Kinderopvang. Overeenkomstig deze eisen worden de kwaliteit van de opvang, de veiligheid en de hygiëne gegarandeerd.

Okido is sinds oktober 2010 opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKO) onder registratienummer 370932729.
Wanneer u op deze link van het LRKO klikt opent een nieuw venster met de betreffende pagina waarop ook de inspectierapporten over Okido staan vermeld.

Openingstijden:

De kinderen kunnen bij Okido terecht op werkdagen van 07.30 uur tot 18.00 uur.
Kinderen kunnen worden gebracht: ’s ochtends voor 09.00 uur.
Kinderen kunnen worden afgehaald: ’s middags vanaf 15.00 uur.
Incidenteel kan van deze tijden worden afgeweken in overleg met de pedagogisch medewerkers.

Okido is 52 weken per jaar geopend, met uitzondering van de algemeen geldende feestdagen.
Wij hebben aangepaste openingstijden op 24 en 31 december en daarnaast op 4 middagen per jaar ten behoeve van studiemiddagen.

Openingstijden kantoor:

Aangezien wij een kleinschalig kinderdagverblijf zijn is het niet mogelijk dat onze administratie vijf dagen per week telefonisch bereikbaar is. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.
U kunt uw vraag ook via e-mail aan ons stellen, of via het online-vragenformulier op deze website (zie Contact en inschrijving), dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacy Statement:

Klik op onderstaande link om te lezen hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen:

Privacy Statement Okido Kinderopvang