Reviews ouders Okido

“Wat een lieve juffies werken er bij Okido! We zochten naar een thuis weg van huis en dat hebben we bij Okido gevonden! Onze Elin is nu toe aan school, maar we kijken met plezier terug op haar tijd bij Okido. Door onze ervaringen met Elin laten we nu haar kleine zusje Floor ook met een gerust hart bij jullie achter. Bij Okido vinden kinderen een warme, fijne, gezellige en veilige plek!”
Arnold, Edith & Elin
De Meern

“Omdat wij gingen verhuizen moesten wij helaas weg bij Okido. Dit met pijn in ons hart, want wat is Okido een fijne plek geweest voor onze kinderen.
De leidsters zijn erg betrokken, professioneel en lief. Ze kijken naar elk individueel kind en bieden ontwikkelingsgerichte activiteiten aan.
De kinderen kunnen bouwen op de vaste gezichten die aanwezig zijn. Er hangt een warme sfeer.
Vanuit kantoor is alles tot in de puntjes geregeld.
Vanwege mijn eigen ervaring als Pedagogisch medewerker kan ik zeggen dat Okido de beste keuze is als je fijne en kwalitatief goede kinderopvang zoekt!!
Ik zou eigenlijk zeggen; beter kun je het niet krijgen!”
Mirjam en Peter, ouders van Liam en Eva
aug. 2018

“Afgelopen juni 2018 hebben wij na een mooie periode afscheid moeten nemen van Okido omdat onze dochter Nour 4 werd en naar school ging.
Voor Nour was Okido een tweede huis, en voor mij een zeer vertrouwde plek waar ik onze dochter achter liet.
Heb altijd de ruimte ervaren om te kunnen overleggen over de ontwikkeling van Nour of simpelweg met elkaar te sparren hoe we iets het beste kunnen aanvliegen. De betrokkenheid, deskundigheid en liefdevolle verzorging voelde als een ware aanvulling op thuis.
De kleinschalig opvang, de vaste gezichten, de structuur en bovenal de toegewijde, lieve deskundige betrokken leidsters hebben er voor ons voor gezorgd dat het plaatje compleet was wat betreft onze verwachtingen van de opvang voor Nour.
Wij zullen jullie enorm missen!!”
Nissrine Benkina
De Meern

“Heel veel dank voor 4 jaar fijne en liefdevolle opvang van onze dochter L. Vanaf het begin hebben we haar met veel vertrouwen bij jullie gelaten. Onze dochter heeft zich al die tijd goed vermaakt en een warme plek gehad. Zonder jullie toewijding was dat zeker niet mogelijk geweest, dus ga met plezier zo door!”
Hartelijke groeten van de ouders van L.
De Meern

“We are moving to Amsterdam and sadly our daughter will stop attending Okido. We would like to tell you once more how happy and gratefull we are by the way you embraced our daughter in your daycare and for taking care of our child with such dedication.
We would recommend Okido to all parents, without any hesitation.
Thank you again and we wish you all the best.”
Angela and André
De Meern

“Bedankt dat we gebruik konden maken van jullie fijne, unieke kinderdagverblijf. Zoals Okido zijn er niet veel!”
Familie Bouman
Vleuten

“Mijn naam is Hubert en ik ben nieuw bij de Oudercommissie. Al jaren kom ik bij Okido over de vloer. Allereerst omdat onze dochter er bijna drie jaar van een geweldige opvang heeft genoten, maar inmiddels ook omdat onze zoon er alweer twee jaar komt.
Wij zijn vanaf het begin enorm blij geweest met Okido. De kleinschaligheid, de ontzettend lieve juffies en de persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat wij Okido (en alle medewerkers) in ons hart gesloten hebben en zij ons (en onze kinderen).
Ik wilde graag iets terug doen. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen door lid te zijn van de Oudercommissie.”
Hubert
De Meern

“Heel hartelijk dank voor de geweldig goede zorgen voor onze kinderen de afgelopen jaren. Okido is voor ons altijd een plek geweest waar we ze met een gerust hart konden achterlaten als wij aan het werk gingen. In onze herinnering blijft Okido altijd die fijne, veilige en kleinschalige opvang waar de leidsters altijd voor je klaar staan. Dank daarvoor!”
Erwin
Familie Riedstra, De Meern

“Heel hartelijk bedankt voor alle fijne jaren bij Okido. Het is fantastisch om te zien hoe gedreven jij bent, Gemmy, om er voor te zorgen dat alles goed loopt. Wij dragen Okido een heel warm hart toe. En wij willen zeggen: Never change a winning team! Onze kinderen hebben wij altijd met een gerust hart bij jullie gebracht. Nooit hebben wij ons zorgen gemaakt en dat is fijn.”
Marloeke en Wilco de Jager
Ouders van Naut en Tijn

“Anouk zit op woensdag en donderdag in de groep Kikker. Nu zij alweer een poosje bij Okido zit, vind ik het leuk om wat meer betrokken te zijn bij Okido, mede omdat we erg te spreken zijn over het beleid en de professionaliteit van het dagverblijf. En ook het grote verantwoordelijkheidsgevoel van de leidsters vinden wij (mijn man en ik ) een groot pluspunt. Ik hoop daarom ook een positieve en leuke bijdrage te kunnen leveren aan Okido d.m.v. mijn deelname aan de OC. (Jacqueline, moeder van Anouk)”
Jacqueline
Moeder van Anouk

“Nu Tim vier dagen per week naar Okido gaat is het echt een tweede thuis voor hem en vind ik het leuk om daar ook mijn bijdrage aan te leveren.  Wij wonen in de wijk Langerak en hebben echt voor het gevoel en de goede sfeer bij Okido gekozen, dat bleek ook echt te kloppen en maakt Okido heel waardevol voor Tim en voor ons.”
Hans
Vader van Tim
“Okido is eigenlijk Annabella’s tweede huis. Vandaar dat ik het belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan de oudercommissie.Ik denk wel dat Okido een unieke aanpak heeft en dat spreekt mij bijzonder aan.”
Kim
Moeder van Annabella
“Als je op zoek bent naar de perfecte opvangplek voor je kind hoef je niet verder te zoeken. Okido zal een tweede thuis worden voor je kind. Onze zoon en dochter zijn er jarenlang met veel enthousiasme en  plezier naar toe gegaan. Vanaf de babytijd tot en met het moment dat ze naar de basisschool gaan,  biedt  Okido alle warmte en aandacht die een kind nodig heeft. Met een gerust hart kan  je loslaten en naar je werk gaan. Er zijn ‘vaste’  lieve  leidsters, onder leiding van een toegewijde directrice, die het belang van de kinderen altijd voorop hebben  staan!
Okido zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Het feit dat we ons kostbaarste bezit jarenlang konden toevertrouwen aan zeer professionele  en mooie mensen, met liefde voor hun vak is heel bijzonder geweest en naar onze mening goud waard. We hadden geen betere opvang voor onze kinderen kunnen wensen!”
Camiel en Nienke
ex-Okido-ouders